Recomandări de adidaşi pentru alergat

Alergarea înseamnă mai mult decât admirarea în oglindă a adidaşilor. Cei care aleargă mai rar şi nu numai ar putea începe prin a se întreba următoarele: Pentru ce alerg (pentru sănătate, pentru a slăbi, pentru performanţă etc? De câte ori voi alerga (1-2 ori pe saptamana sau de 5-6 ori)? Ce distanţe (3-4 km sau 20-30 km la un antrenament)? Unde voi alerga, pe ce tip de suprafaţă (pe sosea, la munte, mixt, pe tartan, pe banda etc.)? Câţi bani să investesc?

După ce s-au clarificat detaliile de mai sus, este timpul să alegem adidaşi. Eu cu ce alerg?

Pantofi pentru alergare ASICS Gel Cumulus 20 G-TX

 

Este un model potrivit pentru antrenamente, are căptușeală finisată solid. Talpa este cu amortizare și sprijin pentru picior. Pantofii sunt dotați cu tehnologia AHAR, Discrete Eyelets, DuraSponge, FluidRide, FlyteFoam, Guidance Line, I.G.S., Ortholite, Rearfoot and Forefoot GEL Cushioning System, Seamless Construction, SpEVA.

Pantofi pentru alergare Nike Flex Experience Rn 8

Talpa din cauciuc, în forme geometrice, asigură durabilitatea și flexibilitatea pantofilor, fiind alcătuită din material de înaltă calitate. Nu vei simți disconfort datorită căptușelii din interior.

Pantofi pentru alergare ASICS GT-1000 7

Acest model ideal pentru alergare se bucură de tehnologia AHAR, DuoMax Support System, EVA, FlyteFoam, Guidance Line, I.G.S., Rearfoot and Forefoot GEL Cushioning System, SpevaFoam™ 45 Lasting, Trusstic System.

Căptușeala este finisată solid. Sunt foarte confortabili și potriviți pentru alergat. Talpa are proprietăți de amortizare din material de înaltă calitate.

Pantofi pentru alergare Adidas UltraBoost AQ0062

Acești pantofi Adidas sunt dotați cu tehnologia Boost System, Continental, Fitcounter, Torsion. Sunt ultra ușori, cu amortizare superioară. Sunt ideali pentru distanțe scurte și lungi. Căptușeala e  finisată din material de plastic de înaltă calitate.

Pantofi de alergare UNDER ARMOUR Ua W Charged Spark

Talpa intermediară are două straturi cu tehnologia Charged Cushioning® , mai precis este mai moale în față pentru suport si confort, și mai fermă în zona călcâiului. Talpa exterioară e făcută din cauciuc rezistent la abraziuni pentru durabilitate, având de asemenea și caneluri pentru flexibilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *